Addisco Onderwijs - Griekse en Latijnse Taal en Cultuur SitemapForum Klassieke TalenOver Addisco OnderwijsInloggenInschrijven  
   
   
   

U bent hier: Home » Lesaanbod » Cursussen Latijn en Grieks

   
   

Cursussen Latijn & Grieks
Toegankelijk, interactief & kleinschalig

Inschrijven
   
   

Addisco Onderwijs (Hilversum) biedt voor jong en oud interactieve cursussen Latijn en Grieks die zeer persoonlijk en toegankelijk van aard zijn. De kleinschaligheid van de cursussen zorgt voor hechte, gezellige groepjes met een zeer open sfeer.

  • In mei 2019 starten er in Hilversum weer nieuwe beginnerscurssussen Latijn & Grieks:

Cursusnaam: Startmomenten & data:   Tijd:
Latijn - Beginners 1 » vanaf mei 2019   ?*
Grieks - Beginners 1 » vanaf mei 2019
  ?*

*De precieze startmomenten worden later bekend gemaakt, mede naar aanleiding van de doorgegeven voorkeuren van de deelnemers. Uw voorkeuren omtrent dag en tijd kunt u aangeven op het inschrijfformulier. We proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.
  • Bij voldoende belangstelling start er een Latijnse kring (Circulus Latinus Hilversumensis). Tijdens deze bijeenkomsten is de voertaal uitsluitend Latijn en wordt er geoefend in Latijnse spreekvaardigheid. Neem voor meer informatie contact op.

   
   
   
   

Waarom bij Addisco Onderwijs?

Bij Addisco Onderwijs leert u Latijn en Grieks niet volgens de grammatica-vertaal methode ontcijferen en decoderen. U leert deze talen op een actieve en natuurlijke manier aan, zodat u vanaf het begin de teksten zonder problemen in het Latijn en Klassiek

 

 

Grieks direct kunt begrijpen en lezen.
Alle door Addisco Onderwijs gegeven cursussen worden op zo'n manier gegeven dat in principe iedereen - ongeacht leeftijd en opleidingsniveau - de cursussen Latijn en Grieks gemakkelijk kan volgen.

   
   
   
   

Inleiding & leerdoelen

Altijd al meer willen weten over de talen en culturen van de oude Grieken en Romeinen? Dat kan!
Het doel van de cursussen Oudgrieks en Latijn is het leren begrijpen van de Griekse en Latijnse taal om kennis te kunnen nemen van de inspirerende

 

 

verhalen en van de Griekse en Romeinse cultuur.Tevens zal er tijdens de cursussen Latijn en Grieks aandacht besteed worden aan het voortleven van de vele verschillende taal- en cultuurelementen in onze huidige talen en culturen.

   
   
   
   

Cursussen 'levend' Latijn
Latijn echt leren lezen

Voor absolute beginners en oud-gymnasiasten organiseert Addisco Onderwijs leuke en leerzame cursussen Latijn in Hilversum.

In deze cursussen ligt de nadruk uiteraard op de Latijnse taal, maar ook de Romeinse cultuur en de doorwerking van de Latijnse taal in onze hedendaagse talen en culturen komen gedurende de verschillende cursussen ruim voldoende aan bod.

 

 


Nieuwe cursussen Latijn starten in mei 2019. Zie voor meer informatie & inschrijving:

- Beginnerscursus Latijn »
- Vervolgcursussen Latijn »

Speciaal voor de gevorderde Latinist:

- Leesgroep Latijn »

   
   
   
   

Cursussen Oudgrieks
Grieks vloeiend leren lezen

In de cursus Grieks voor absolute beginners en oud-gymnasiasten, leert u op leuke en gemakkelijke manier de Oudgriekse teksten lezen.

Al lezend komen we steeds meer te weten over de zeer interessante cultuur en de inspirerende verhalen van de Oude Grieken. De beginnerscursus Grieks leidt in combinatie met de vervolgcursussen op tot VWO 6 niveau.

 Nieuwe cursussen Grieks starten mei 2019 te Hilversum. De uiteindelijke dag en tijd worden in overleg met de cursisten bepaald.

Zie voor meer informatie & inschrijving:

- Beginnerscursus Grieks »

Er lopen momenteel geen vervolgcursussen Grieks.

   
   
   
    Addisco Zomerschool Latijn
Klassiek de zomer door met de Addisco Zomerschool Latijn »
   
   
   
   
"Ik ben onder de indruk van de kennis en de gedrevenheid waarmee Casper Porton zijn passie, de Latijnse taal, weet over te brengen. De methode die door Ørberg ontwikkeld is, wordt door Porton met verve en grote kennis overgebracht. Er gaat letterlijk een nieuwe wereld voor je open."

Meer referenties & aanbevelingen »

   
   
   
   

Addisco Nieuwsbrief


Mis niets en blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en het actuele lesaanbod?
Volg Addisco Onderwijs dan op Facebook of Twitter! Of meld u aan voor de nieuwsbrief.

   
   
   
   

Zie ook

Referenties & aanbevelingen »
Vaak Gestelde Vragen »
Over Addisco Onderwijs »

 

 

Routebeschrijving »
Algemene Voorwaarden »
Privacy Verklaring »

   
  Omhoog